معرفی و بررسی انواع اپلیکیشن موبایل و کاربرد های آن

سیستم عامل های مختلفی برای دستگاه های تلفن همراه وجود دارد. سیستم های عامل اندروید ۸۰ درصد بازار و iOS حدود 15 درصد جز بهترین سیستم عامل ها می باشند. برای هر سیستم عاملی برنامه ها و اپلیکیشن های متعددی وجود دارد که در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. به عبارتی دیگر هر برنامه جز دسته بندی های مختلفی بوده و اگر قصد ایجاد کردن و توسعه برنامه رادارید باید تمام آنها را زیرنظر بگیرید. دانش کافی در رابطه با انواع اپلیکیشن ها میتواند شما را در ساخت برنامه برای تلفن همراه یاری کرده و سود آور باشد. به طور کلی دسته های مختلفی وجود دارد که باید قبل از شروع توسعه برنامه خود آن را به خوبی درک کنید. میزان مناسب ایده و موضوع میتواند گام مهمی برای تحقق ایده های نوین شما باشد. علاوه برآن برای جلوگیری از هزینه های انجام شده و تلاش های تکراری لازم است که از دسته بندی های مختلف درک کاملی داشته باشید. لذا با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به شما کمک خواهیم کرد با انواع اپلیکیشن ها وکاربردهای آنها بیشتر آشنا شوید.


انواع اپلیکیشن های کاربردی موبایل


این نوع از اپلیکیشن های موبایل آنقدر متداول اند که حتی یه سختی میتوان فهمید از آنها استفاده می کنیم. اپلیکیشن هایی که کمکی اند معمولا کمترین زمان را در استفاده کردن مداوم و پشت سرهم دارند. مردم از آنها برای انجام کار خود استفاده کرده و گذر می کنند.مهمترین انواع برنامه ها و اپ های کاربردی عبارتند از: اسکنر بارکد، ردیاب ها و Gps ، اپلیکیشن وضعیت آب و هوایی و برنامه های مراقبت بهداشتی.
حال به بررسی تعدادی از اپلیکیشن های کاربردی می پردازیم:
اپلیکیشن سفر: ایده اصلی این مدل اپ ها برای سفری آسان و راحت تر است. این برنامه ها میتوانند تلفن هوشمند را به دفترچه راهنمایی تبدیل کنند که به کاربران کمک می کند در مورد مقصد خود همه چیز را بدانند. بیشتر گردشگران مسافرانی اند که نحوه کار با این اپلیکیشن ها را می دانند.
اپلیکیشن های بازی: محبوب ترین نوع اپلیکیشن های تلف همراه اند. از همه افراد کسانیکه حتی یک بازی هم بر روی گوشی خود نصب کرده اند به راحتی قابل دریافت است. به دلیل سودآوربودن بازار اپلیکیشن امروزه برای ساخت بازی و نسخه های موبایلی و کامپیوتری زمان و هزینه زیادی صرف می شود.
اپلیکیشن های خلاقیت با کسب وکار: امروزه این دست اپ ها بخش عمدهای از بازار را برعهده داشته و در اختیار کاربران قرار می دهند. به دلیل اینکه افراد تمایل به استفاده ازتلفن های هوشمند و تبلت برای بسیاری از کارهای خود دارند، اپ های مختلف کاربردی و مربوط به کسب و کارها را برای خود نصب می کنند. برنامه های تجاری در جهت افزایش بهره وری و به حداقل رساندن هزینه ها طراحی شده اند و به کاربران امکان می دهند طیف گسترده ای از کارها را انجام دهند.
اپلیکیشن های آموزشی: برنامه هایی مانند یادگیری زبان و مهارت های درسی امروزه بسیار محبوب اند. امروزه اپلیکیشن های بازی آموزشی ابزاری برای کودکان به حساب می آیند. همچنین در بین معلمان محبوبیت داشته و برای سازماندهی بهتر فرآیندهای آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند.
اپلیکیشن های سبک زندگی: این دسته اپلیکیشن ها شامل برنامه های خرید، باشگاه مجازی و تمرین ورزش درخانه و برنامه های غذایی می باشند که به طور کلی برجنبه های مختلف سبک زندگی شخصی فرد تمرکز ویژه ای دارد.

آمارکلی در رابطه با اپلیکیشن های موبایل


به طور متوسط یک کاربر تلفن همراه در ایالت متحده بیش از ۱۰۰ برنامه را بر روی دستگاه خود نصب کرده است. حدود۶۳ بار در روز تلفن خودرا بررسی می کند. ۸۷ درصد آنها معمولا یک ساعت قبل از خواب گوشی همراه خود را چک می کنند. برنامه های تلفن همراه امروزه بیش از نیمی از کل استفاده از رسانه های دیجیتال را تشکیل می دهند.
در سال 2021، تقریباً 7 میلیارد نفر در سراسر جهان از دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند. میتوان گفت تا سال 2022، تعداد بارگیری برنامه تلفن همراه در سال به 258 میلیون بار خواهد رسید. این رقم از سال 2017، دارای افزایش بسیار خوبی است. در همان سال، هزینه های مصرف کننده فروشگاههای اپلیکیشن 92٪ افزایش می یابد و به 157 میلیارد دلار در سراسر جهان می رسد. براساس آمار اپ گوگل پلی، اپلیکیشن هایی مانند واتساپ وتلگرام میلیاردها بار دانلود شده اند.

هزینه حدودی طراحی برای اپلیکیشن


برای داشتن یک اپ معمولی اپ معمولی به نسبت تحت وب باید هزینه بیشتری پرداخت. به دلیل اینکه طراحان سایت با زبان html آشناییت دارند. به همین دلیل سریع تر میتوان به طراحی یک برنامه تحت وب پرداخت. البته این به معنای عدم نیاز به تخصص در نوشتن وب اپلیکیشن ها نیست. تنها ساده تر بودن این کار مد نظر ما است.

معرفی انواع اپلیکیشن های موبایل از نظر ساختاری و فنی


از نظر فنی میتوان انواع اپلیکیشن ها را به سه دسته تقسیم کرد: اپلیکیشن های وب، اپلیکیشن های بومی و اپلیکیشن های هیبریدی . هر سه نوع از ساختار اپلیکیشن های موبایل مسیر توسعه شان فرق می کند. امروزه بحث اصلی بر سراین موضوع است که کدام نوع از اپلیکیشن های موبایل بهتر است و حائز اهمیت می باشد. تصمیم گرفتن برای ساختن یک برنامه وب و یا بومی و هیبریدی براساس هدف از کسب و کار شکل می گیرد.
پس از انتخاب هر اپلیکیشنی باید ویژگی های زیر را مدنظر داشته باشید:
• یک اپ نباید همانند سازی وب شما باشد. بلکه برای توسعه نام تجاری شماست.
• در هر زمان درکی از انتظارات کاربران خود داشته باشید و خود را با تقاضای آنها تا حدودی منطبق کنید.
در نهایت میتوان گفت انتخاب روش توسعه نباید فقط از طریق هزینه تعیین شود. تجربه کاربری باید عامل اصلی باشد که به شما کمک می کند در مورد ساختن وب ، برنامه بومی یا ترکیبی تصمیم بگیرید. استفاده از این برنامه ها زندگی روزمره ما را بسیار ساده کرده اند و کنار گذاشتن آن ها و برگشتن به روزهایی که هنوز استفاده از گوشی های هوشمند فراگیر نبود، غیر قابل تصور است. شناخت زمینه های مختلف ساخت اپلیکیشن به کمک افرادی خواهد آمد که می خواهند تا اپلیکیشنی ایجاد نموده و با استفاده از آن به درآمد بیشتری برسند. اگر صاحب یک کسب و کار خاص هستید که حتما به سراغ ارائه خدمات و معرفی حرفه خود خواهید رفت اما اگر در تلاش برای ساخت یک برنامه شخصی و تازه هستید، بهتر است تا در ابتدا با انواع اپلیکیشن ها بیشتر آشنا شوید.

 

درباره ما

شرکت مهندسی نرم افزار تحلیل گران رای گسترکاسپین توسط جمعی از برنامه نویسان و کارشناسان با اندیشه خدمات نرم افزاری در زمینه تولید نرم افزار های مالی ،اداری و با بهرگیری از دانش متخصصان نرم افزار آغاز به فعالیت نمود . استفاده از تکنولوژی های روز دنیا ، بهره گیری از دانش متخصصان ، تحلیل بازار و نیاز سنجی دقیق مشتریان ، ایجاد ساختار پویا ، رعایت حقوق مصرف کنندگان ، وجود مراکز ساختار یافته در درون شرکت و ... اکنون گامی به سوی بزرگان و پیشگامان برداشته ایم . . همواره تمامی تلاش خود را نموده ایم تا با تولید محصولاتی برتر و همچنین ارائه خدمات پشتیبانی مطلوب بر انجام وظیفه نسبت به مشتریان خود ، مسیر را نیز برای رشد روز افزون آینده هموار نماییم

 

ارتباط با ما

011-4444-0715

0911-100-8660

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ساختمان شماره1: تهران خیابان دولت-خیابان مطهری-ساختمان امین-پلاک6

ساختمان شماره2: آمل-مرکز رشد و کارآفرینی بین المللی شمال