چاپ
بازدید: 657
وب سایت چیست و چگونه کار می کند؟

این روزها بیشتر تایم افراد با جستجو کردن در فضای مجازی می گذرد در واقع وب سایت های زیادی هستند که هر کدام در اینترنت با هدف معرفی کردن کالا و خدمات خود در صفحه نمایش گوشی و سیستم لپ تاپ یا کامپیوتر نشان داده می شوند. در واقع یک روز خود را بدون اینکه در صفحه مجازی به دنبال قیمت جدید ارز یا بررسی کردن محصولات در وب سایت های مختلف تصور کنید به طور حتم غیر ممکن خواهد بود. اما اینکه وب سایت چیست و چگونه کار می کند از موضوعات مهمی است که ما در این مقاله قصد داریم به بررسی آن بپردازیم بنابراین پیشنهاد ما به شما این است که تا انتها با ما همراه شوید.


وب سایت چیست؟


شبکه جهانی وب مجموعه بی نظیری از بیشمار صفحات وب سایت است که در بستر اینترنت توسط کامپیوترهای مختلف ذخیره می شود . هر کدام از وب سایت ها دارای مواردی همچون محتوای متنی، محتوای تصویری و صوتی و همن طور تصاویر مختص به خود هستند. کاربران از سر تاسر جهان می توانند با متصل شدن به اینترنت به محتویات وب سایت ها دسترسی داشته باشندو اطلاعات زیادی را در زمینه فعالیت آنچه در اینترنت جستجو می کنند به راحتی در کمترین زمان به دست آورند. هر کدام از وب سایت حاوی مواردی است که هر کدام از کاربران در اینترنت آن را جستجو می کنند تا براساس اطلاعات موجود در وب سایت مورد نظر کار خود را پیش ببرند. به طور کلی وب سایت به مجموعه ای از صفحات در اینترنت گفته می شود که مجموعه ای از صفحات را در خود جای می دهد و حاوی اطلاعات مشخصی است که کاربران در اینترنت آن را جستجو می کنند.

کاربردهای وب سایت


با توجه به معنا و مفهوم وب سایت شاید این سوال در ذهن شما به وجود بیاید که وب سایت در بازار کسب و کار چه کاربردهایی خواهد داشت و چطور می تواند موجب پیشرفت و رونق کسب و کار شما شود. با پیشرفت تکنولوژی و دانش بشری این روزها امکانات زیادی در دنیای دیجیتال فراهم شده است که هر روز بر تعداد کاربران اینترنت نیز افزوده می شود از طرفی کاربران زیادی با خدمات سازمان ها و شرکت ها آشنایی بیشتری پیدا می کنند در نتیجه خرید خود را به صورت آنلاین انجام می دهند. با توجه به این قضیه شما با راه اندازی یک وب سایت به راحتی می توانید کسب و کار خود را برای حجم انبوهی از کاربران در بستر اینترت معرفی کنید و محصولات خود را از این طریق به فروش برسانید. یکی از مهمترین کاربردهای وب سایت چند برابر شدن در آمد صاحبان سایت و رونق کسب و کار است که هر دوی این مورد را می توان به عنوان مهمترین مزیت وب سایت در نظر گرفت.

لزوم داشتن وب سایت


این روزها باید هم پای دیگر رقبا در بازار رقابت جلو رفت در حقیقت ماندن در بازار رقابت کسب و کار مستلزم همراه شدن با پیشرفت تکنولوژی و بکارگیری از جدیدترین تکنیک های بازاریابی دیجیتال است. البته این روزها یکی از جدیدترین تکنیک های بازار دیجیتال، داشتن وب سایت است. امروزه بیشتر زمان افراد در اینترنت در جستجوی وب سایت های مختلف است که همین امر منجیر به افزایش خریدهای اینترنتی شده است. کاربران برعکس گذشته اعتماد بیشتری به خرید اینترنتی دارند و ترجیح می دهند در خانه با مشاهده محصولات در وب سایت های مختلف خرید آنلاین کنند بدون اینکه بخواهند در بازارهای شلوغ شهر خود به دنبال کالای مورد نظر خود باشند.

وب چگونه طراحی می شود؟


طراحی وب سایت مراحل زیادی دارد که در وحله اول باید باید شما کسب و کار خود را به خوبی بشناسید و از طرفی هدف خود را از راه اندازی کسب و کار مورد نظر مشخص سازید. البته در این بین برخی از وب سایت ها هستند که از طریق سیستم های آماده و رایگان مدیریت می شوند در حقیقت استفاده از این وب سایت ها برای اهداف کوچکتر مناسب می باشد. در حقیق شما خودتان هم می توانید با راه اندازی سایت ورد پرسی ساده یک وب سایت مشخص ایجاد کنید البته اگر حوصله سرچ کردن متن های آموزشی و نرم افزارهای مختلف را دارید.
البته وب سایت های نیز هستند که به صورت حرفه ای و توسط برنامه نویسان حرفه ای طراحی می شوند که این مدل از وب سایت ها بیشتر مناسب شرکت های بزرگ است. البته شما با در نظر گرفتن اهداف خود می توانید از شرکت های مربوطه که در زمینه طراحی وب سایت فعالیت می کنند مشاوره بگیرید.


چه نوع کسب‌وکارهایی به سایت نیاز دارند؟


امروزه کاربران اینترنت گروه سنی خاصی را نمی شناسد بلکه از همه گروه سنی کاربر در فضای مجازی وب سایت های مختلف را جستجو می کند. در واقع مادر بزرگ ما هم با توجه به سنی که دارد دستور پخت غذا را در ب سایت های مختلف آپلود می کند. به طور مسلم افراد در هر جایی که باشند با دسترسی به اینترنت می توانند از وب سایت مختلف در اینترنت دیدن کنند بنابراین هر کسب و کاری اعم از سوپر مارکت تا کلینیک های پزشکی برای معرفی حرفه خود به وب سایت مشخصی نیازمند هستند. البته در صورت عدم داشتن وب سایت یقینا کسب و کار مورد نظر در اینترنت معرفی نخواهد شد و به زودی فراموش نیز خواهد شد. با این وجود شبکه های اجتماعی نظیر وب سایت ها نقش پر رنگ تری در معرفی شما در فضای مجازی دارند .


نکات مهم در مورد راه‌اندازی وب سایت


قبل از اقدام به راه اندازی وب سایت بهتر است در ابتدا تحقیق و جستجو کنید و همچنین روش ها و ابزارهای مختلف را بشناسید تا در دام افراد کلاه بردار و سودجو قرار نگیرید.
بررسی سابقه شرکت مورد نظر امری بسیار مهم و ضروری است که در زمان عقد قرار داد باید نمونه کاری را از آنها درخواست و بررسی کنید.
از تیم طراحی وب سایت بخواهید تا نام شما و شرکت شما را در وب سایت مورد نظر حتما قید کنند.
به این نکته دقت داشته باشید که فریب قیمت پایین طراحی وب سایت را نخورید زیرا ممکن است در عوض گرفتن هزینه پایین تر کار بدون کیفیتی را برای شما ارئه دهند. البته قیمت بالای طراحی وب سایت نیز همیشه دال بر کیفیت بالا نیست به همین دلیل بهتر و بیشتر قیمت ها و کیفیت کار شرکت ها را با نمونه کاری که ارائه می دهند بررسی کنید .
پس از طراحی سایت، نوبت به تبلیغات وب سایت می رسد به این خاطر که در صورت داشتن وب سایت و دیده نشدن آن هیچ فایده ای برای کسب و کار شما نخواهد داشت بنابراین بعد از طراحی وب سایت نوبت به به تبلیغات سایت می رسد.

سخن پایانی


شبکه جهانی وب مجموعه بی نظیری از بیشمار صفحات وب سایت است که در بستر اینترنت توسط کامپیوترهای مختلف ذخیره می شود . هر کدام از وب سایت ها دارای مواردی همچون محتوای متنی، محتوای تصویری و صوتی و همین طور تصاویر مختص به خود هستند. امروزه کاربران اینترنت گروه سنی خاصی را نمی شناسد بلکه از همه گروه سنی کاربر در فضای مجازی وب سایت های مختلف را جستجو می کند بنابراین داشتن وب سایت مطابق با هدف کاری در معرفی و اعتبار شرکت ها اهمیت بالایی دارد. ما در این مقاله به معرفی وب سایت، کاربردها، نحوه طراحی آن و اینکه چه کسب و کارهایی به وب سایت نیاز خواهند داشت پرداختیم. شما با توجه به مطالبی که در متن بیان شد به راحتی می توانید تصمیم بگیرید که برای کسب و کاری خود و برای راه اندازی وب سایت مورد نظر باید از کجا شروع کنید. البته به یاد داشته باشید که وب سایت همیشه معرف کسب و کار شما خواهد بود بنابراین طراحی آن باید مناسب و مطابق هدف کاری شما باشد تا بازدیدکنندگان زیادی از وب سایت شما دیدن کنند و طبیعتا کسب و کارتان رونق بیشتری پیدا کند.